Yangzhou Huafu Industry Co.,Ltd

Батарея производитель / поставщик в Китае.

Главная О Компании Перечень Продукций Контакт Отправить Запрос
Главная> Перечень Продукций> Аккумулятор> Уплотнение Valve-Controlled аккумуляторной батареи

Уплотнение Valve-Controlled аккумуляторной батареи

Описание Продукции

Описание Продукции

De klep-gecontroleerde die verbindingsbatterij is een product hoofdzakelijk door Nationale wetenschapscommissie, nationaal geschraapt project tijdens de Achtste Periode van het Plan Van vijf jaar wordt gepopulariseerd, en ook nationaal tochproject. Het heeft de volgende specifieke voordelen:
Verzegelde structuur: de speciale het binden en het verzegelen technieken bewaren de elektrolytvorm van de batterij het lekken. Het kan veilig en effectief in gevallen werken om rechtop of horizontaal worden gezet.
Adsorptie van Elektrolyt: de speciale plaat van de glasvezelverdeling wordt gebruikt om de elektrolyt te adsorberen, en geen vrije elektrolyt wordt verlaten in de batterij.
Re-Compostion van Gas: de geavanceerde technieken van kathodeadsorptie wordt gebruikt om die het gas efficiënt opnieuw samen te stellen in de batterij met een tarief van meer dan 99% wordt geproduceerd.
Het lagedruk systeem van de Uitlaat: de eenrichtings klep wordt gebruikt om te waarborgen en dat de batterij automatisch en effectief zal sluiten, extra gas te sturen voor het geval dat de druk in batterij voorbij normale waarde is.
Vermijd Onderhoud: in zijn normale verrichting. de batterij vergt geen behoud van het toevoegen van water, en zal niet het milieu verontreinigen. Het heeft superieur voordeel van vrij onderhoud.
Zelf-Lost met lange levensuur en Met lage tarieven: De poly legeringsplaat van lood en calcium wordt gebruikt. Het heeft voordelen van hoogstaand en met lange levensuur in het drijven en de cyclidiensten. De batterij GFM zou moeten een levensduur van 20 jaar met een het lossen capaciteit cess dan 4% bij binnentemperatuur hebben.

Yangzhou Huafu Industry Co.,Ltd
Jiangsu , China
Аккаунт Зарегистрирован в : 2001
Тип Бизнеса : Производитель, Торговая Компания

Каталог Продукции