3T Arts & Crafts Co., Ltd.

Масляная Живопись производитель / поставщик в Китае.

Главная О Компании Перечень Продукций Контакт Отправить Запрос
Главная> Перечень Продукций> Картина Маслом> Картина маслом - птица 3

Картина маслом - птица 3

Описание Продукции

Описание Продукции

De kwaliteit van het museum in 100% hand - met eerste tarief wordt gemaakt kunnen de kunstenaars op ons gebied, elk van stijl van foto aan het schilderen van, met inbegrip van mensenportret behandelen, huisdierenportret, voertuigportret, landschap of huis, bloem, fruit, vogel enz. die Verzend ons enkel uw favoriete digitale foto, zullen wij het voor altijd in een geheugen voor u veranderen. Elk van steekproeffoto's zijn hier hand - gemaakt schilderend in plaats van digitale foto's.
3T Co. van KUNSTEN, Ltd is gespecialiseerd in de productie van de hand van uitstekende kwaliteit - gemaakte olieverfschilderijen die met 8 jaar ervaringen uitvoeren.
1: Kwaliteit: Onze kunstenaars met tientallenervaringen in het schilderen, kunnen u verstrekken echt hand geschilderd fijn kunstmeesterwerk op linnen.
2: Prijs: Vergelijk bij ons kunstwerk van de museumkwaliteit in hoog weelderig linnenmateriaal, is onze prijs ongelooflijke concurrerend en betaalbaar.
3: Grootte: Allerlei grootte zijn beschikbare, standaardgrootte als
20x24inch (50x60cm), 24x36inch (60x90cm), 30x40inch (70x100cm), 36x48inch (90x120cm)
4: Betaling: Paypal, draadoverdracht of de Western Union.
Slechts 39% aanvankelijke betaling vóór de bevestiging van de definitieve voorproef
5: Waarborg - de achterWaarborg van het Geld van 100%. Voorafgaand aan het verschepen zullen wij u een beeld van uw het schilderen met de elektronische post versturen om uw goedkeuring te verkrijgen. Als u niet van het schilderen na 3 keer amendementen door e-mailvoorproef houdt, zullen wij cheerfully 100% van uw intitial betaling terugbetalen. Zelfs als u het schilderen krijgt en u van geen kwaliteit houdt, kunnen wij uw hoogtepunt van geld terug ook terugkeren.
6: Draai rond tijd: Van het plaatsen van orde aan het krijgen van verzending, slechts 14-20days.
7: Verpakking: Uw het schilderen zal met een binnendocument buissteun worden ingepakt vermijdend hoekschade, ook met plastic blad tussen schilderijen en buitenkant zullen wij schuim en kartondocument zetten beter te beschermen.
8: Het verschepen: Door DHL of Fedex aan elk van wereld in dag slechts 4-6 voor levering. Voor het schilderen met bar of kader, zullen wij door overzees in ongeveer 20-30 dagen voor levering verschepen.
9: De dienst: Wij kunnen uw onderzoek of e-mail binnen 12 uren beantwoorden.

3T Arts & Crafts Co., Ltd.
Guangdong , China
Аккаунт Зарегистрирован в : 2005
Тип Бизнеса : Производитель

Каталог Продукции

Вам наверное нравятся